%100 HİBE 200.000 ₺ , ÖN ÖDEMELİ ankaBİGG desteğinden faydalanmak ister misiniz?

•  4 Aralık 2019 Çarşamba

TÜBİTAK, BiGG ile girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmesi için büyük destek veriyor.

1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır.
Program kapsamında girişimcilere girişimcilik eğitimi verilmekte, ayrıca sanayi deneyimi olan rehberler ile girişimciye teknik, ticari ve idari konularda destek sağlanmaktadır.

%100 HİBE 200.000 ₺ , ÖN ÖDEMELİ
Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikrine sahip,
Herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenciler,
Yüksek lisans ve doktora öğrencileri,
Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok 10 yıl önce almış kişiler başvurabilir.

Etkinliğimiz, 05 Aralık 2019 Saat:14.00'da 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda yapılacaktır.

Katılım için: https://docs.google.com/…/1ZAyDUZKcwhhAMwg5Hx2I3h…/viewform…