•  27 Eylül 2019 Cuma

Öğrencilerimizin Projelerini geliştirip iş fikirleriyle şirket kurmaları ve ticari hayata adım atabilmeleri için 2016 yılında Tokat Teknopark çatısı altında kurulan FİDE Ön kuluçka merkezimizi Üniversite öğrencilerimize tanıtmak ve bilgilendirmek maksadıyla fakülte bazlı toplantılar yaptık.
Öğrencilerimize girişimcilik, ön kuluçka ve kuluçka merkezi hakkında bilgiler sunarak, öğrenci potansiyelimizi FİDE Ön kuluçka merkezi imkanlarından yararlanmaları için Sağlık bilimleri fakültemizi ve Sağlık hizmetleri meslek yüksek okulumuzu ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunduk.