Öğrenci Proje Başvurularına Yönelik Danışmanlık Yetkinliklerinin Geliştirilmesi Eğitimi

•  3 Ağustos 2022 Çarşamba

Samsun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 07-09 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen "Öğrenci Proje Başvurularına Yönelik Danışmanlık Yetkinliklerinin Geliştirilmesi" başlıklı bir eğitim yapılacaktır. Eğitimin hedef kitlesini Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat şehirlerinde TEKNOFEST ve benzeri proje yarışmaları ile TÜBİTAK (2209 A/B, 2204 A/C) programlarına öğrencileri ile proje geliştirmek isteyen toplam 30 üniversite akademisyeni oluşturmaktadır. Etkinlikte yer almak isteyen akademisyenler için başvurular alınmaya başlanmış olup, ilgili başvuru ve etkinlik linki aşağıda verilmiştir.

Etkinlik Başvuru Linki: https://forms.gle/wL37z2cAdhLANBmK6