GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası
23 Kasım 2017, Perşembe

21.08.2017

Katip Çelebi-Newton Fonu kapsamında Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanlarında Newton Advanced Fellowships ve Newton Mobility Grant Çağrıları Açıldı.

Yazıcı-dostu sürüm

Kâtip Çelebi-Newton Fonu kapsamında, sosyal ve beşeri bilimler alanlarında faaliyet gösteren araştırmacılara yönelik Newton Advanced Fellowships ve Newton Mobility Grant çağrıları açıldı!

British Academy tarafından yürütülen sözkonusu destek ile ülkemiz ve Birleşik Krallık araştırmacıları arasında işbirliklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Son Başvuru tarihleri 06 Eylül 2017 olan desteklere ilişkin detaylı bilgi aşağıda verilmektedir:

Newton İleri Seviye Destekleri (Newton Advanced Fellowships)

Söz konusu burs programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallık’tan ortakları ile birlikte eğitim, işbirliği, karşılıklı bilimsel ziyaretler ve bilgi ve beceri aktarımı ile araştırma işbirliklerinin kurulması hedeflenmektedir.

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması ve doktora sonrası kariyerinin 15 yılı geçmemesi gerekmektedir.

Bütçe: Yıllık 37,000 sterline kadar

Süre: Maksimum 2 yıl

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki adresi inceleyebilirsiniz:

Newton Dolaşım Desteği (Mobility Grant)

Newton Dolaşım Desteği Programı ile Türkiye’deki araştırmacıların Birleşik Krallık’tan ortakları ile birlikte projeler geliştirmeleri, araştırmacı ağlarına dahil olmaları ve ortak çalışmalar başlatmaları amaçlanmaktadır.

Dikkat Edilecek Hususlar: Başvuracak araştırmacıların doktora derecesine sahip olması gerekmektedir.

Bütçe: 10,000 sterline kadar

Süre: Maksimum 1 yıl

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki adresi inceleyebilirsiniz:

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.