GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası
24 Eylül 2017, Pazar

01.08.2017

British Council – TÜBITAK Isbirliginde ‘Institutional Links’ Cagrisi Acildi.

Turkiye ile Birlesik Krallik (Ingiltere, Galler, Iskocya ve Kuzey Irlanda) arasindaki ortak arastirma projelerinin desteklenecegi 'Institutional Links' cagrisi acilmistir.

Cagri Tematik Alanlari:

•    Bilgi ve İletişim Teknolojileri

•    Enerji Verimliliği Teknolojileri

•    Sağlık Teknolojileri

•    Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yeni Yaklaşımlar ve Yöntemler

•    Öğretmen Eğitimi ve Öğrenme Sonuçları

•    Ekonomik Gelişim, Aile Çalışmaları, Kentsel Çalışmalar ve Birlikte Yaşam Araştırmaları

•    Optik, Fotonik, Lazer, Yarı İletken Teknolojileri

•    Çevre Yönetimi ve Politikası

Proje Butcesi:

Turk ekibe, TÜBITAK tarafindan proje basina sosyal bilimler alaninda 360.000 TL; diger ortak arastirma alanlarinda 720.000 TL'ye kadar destek verilecektir.

Birlesik Krallik ekibine, British Council tarafindan proje basina tum alanlarda 150.000 £'e kadar destek verilecektir.

Son Basvuru Tarihi:

Basvurular 19 Eylül 2017 tarihine kadar alinacaktir.

Basvuru Yontemi:

Ortak proje basvurusunda bulunacak Birlesik Krallik ve Turk ekipler, basvurularini ayri olarak kendi ulkelerindeki fonlayici kurulusa yapacaklardir.

Turk ekip, basvurusunu http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr/ adresi uzerinden gerceklestirecektir.

Onemli Not: Bu adreste bulunan Ingilizce dilindeki Ortak Basvuru Formu'nun 30 sayfayi gecmemesi gerekmektedir. Internet adresi uzerinden yapilan basvurunun 19 Eylul 2017 tarihine kadar tamamlanmasi ve islak olarak imzalanmasi gereken belgelerin ise en gec 25 Eylul 2017 tarihine kadar TUBITAK'a ulasacak sekilde posta ile iletilmesi gerekmektedir.

Birlesik Krallik ekibi, https://www.britishcouncil.org.tr/en/programmes/education/newton-katip-celebi-fund/institution adresi uzerinden basvurusunu gerceklestirecektir.

Onemli Not: Birlesik Krallik ekibinin TÜBITAK'in sistemi uzerinde yer alan 'Ortak Basvuru Formu'nu ek belge olarak British Council sistemine yuklemeleri gerekmektedir.

Cagri ile ilgili  uidb@tubitak.gov.tr ve UK-InstitutionalLinks@britishcouncil.org adreslerine ulaşabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.